ZONGULDAK / MERKEZ - Köksal Toptan İlkokulu

OKUMA HALKALARI

GENÇLİKSPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ İLE ORTAKLAŞA DÜZENLEDİĞİMİZ OKUMA HALKALARI ETKİNLİĞİMİZ

Bilgi çağımızın en hızlı değişen, en hızlı gelişen ve ülkelerin stratejik büyümesini sağlayan temel unsur haline gelmiştir. İyi eğitilmiş bireyler kendi gelişimlerinin yanı sıra ülkemizinde gelişimine önemli katkılar yapmaktadır. Öğrencilerimizi en iyi şekilde yetiştirmek, iyi birer insan iyi birer vatandaş olmalarını sağlamak amacıyla okuma etkinliklerimizi arttırdık.

Okuyan bireyler gelişime açık, ufku geniş, hayal dünyası zengin birer insan olarak ülkemize büyük katkılar sağlayacaktır. Bu kapsamda Gençlik Spor İl Müdürlüğü ile birlikte organize ettiğimiz kitap okuma şenliği kapsamında "OKUMA HALKALARI" oluşturduk. Her fırsatta eline kitap alan insanlar kurtaracak dünyamızı. Büyük ve necip Türk milletinin birer üyesi olan gençlerimiz dünyayı değiştirecek, daha güzel hale getirecek, barışı, sevgiyi, hoşgörüyü yayacak ahlaki ve akademik yeteneğe sahip olarak yetişiyor...

Yayın: 28.11.2019 - Güncelleme: 28.11.2019 12:25 - Görüntülenme: 550